Korte Veenteweg 11a
8161 PC Epe
T 0578 - 61 23 97
receptie@tandartsepe.nl

‘Mijn vak heb ik altijd met veel plezier en voldoening uitgeoefend, maar nu is het tijd om te stoppen.’ Tandarts Hans Wolters zegt het met een zekere weemoed. Per 1 augustus draagt hij zijn praktijk over aan Centrum Mondzorg Epe. ‘Het was lastig om het moment te bepalen, maar ik heb het opgehangen aan twee data: half juni werd ik 65 jaar en 1 juli was ik precies 40 jaar tandarts. Dat zijn mijlpalen die ik nog wilde passeren op mijn pad.’

Dat pad begon na zijn studie aan de VU in Amsterdam eerst met een verplichte militaire dienst in Breda, waar hij als tandarts werkte. ‘Wij woonden toen weer even in Dordrecht, waar ik niet geboren, maar wel getogen ben, maar we wilden graag de kant van de Veluwe op, naar de natuur.’ Daarna had hij nog een paar jaar een contract bij Defensie, maar al snel werd hij gevraagd om mee te werken in de praktijk van tandarts Willem Doorman in Epe die met zijn gezondheid begon te tobben. ‘Een deel van zijn patiëntenbestand heb ik daarna overgenomen als start van mijn praktijk aan de Stationsstraat, nu bijna 36 jaar geleden.’
En wat te doen met de vrije tijd straks? ‘Ik fiets, wandel en golf graag, er is genoeg te doen rond het huis, en de zeilboot kan dan eindelijk ook weer eens het water in,’ lacht hij.

‘Mijn patiënten zijn in goede handen bij Michiel Buis en zijn medewerkers. Voor mijn patiënten is het comfortabel dat er straks complete mondzorg voorhanden is onder één dak.’ De enthousiaste Michiel Buis vervolgt: ‘Bij Centrum Mondzorg zijn de lijnen kort. Van algemene tot esthetische tandheelkunde en van een prothese specialist tot tandarts voor orthodontie, we hebben het allemaal in huis. Voor elke mond wat wils. Naast de tandartsen hebben ook de kaakchirurgen een behandelruimte bij ons, voor implantologie en kleine kaakchirurgische ingrepen. En natuurlijk zijn er de mondhygiënistes, (preventie)assistentes en assistentes voor orthodontie die veel behandelingen gedelegeerd uitvoeren.’ Hij is duidelijk trots op zijn team, dat nog steeds groeit mede door de op handen zijnde overname.

‘Toch bewaren we het huiselijke, het persoonlijke. Wij hechten eraan dat de patiënt zijn eigen behandelaar heeft,’ geeft Michiel Buis aan. De twee collega’s zijn het helemaal met elkaar eens. ‘Dat is iets wat ik ook erg belangrijk vind’, gaat Hans Wolters verder. ‘Op die manier bouw je een vertrouwensband op met de patiënten, soms zelfs met meerdere generaties binnen één familie. Ik ben dankbaar voor de fijne contacten. Die zal ik straks zeker missen.’

De patiënten hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen over de gang van zaken. Zij hoeven niets te doen. Vanaf 1 augustus vinden alle controles en behandelingen – ook de al gemaakte afspraken - plaats bij Centrum Mondzorg Epe waar de patiëntendossiers dan ook naartoe verhuisd zijn.
Als u wilt kennismaken met het behandelteam bent u van harte welkom op woensdagavond 30 augustus van 19.00 tot 21.00 uur bij Centrum Mondzorg Epe, Korte Veenteweg 11a. Er is dan tevens gelegenheid om afscheid te nemen van tandarts Wolters.

Foto: Martin Hogeboom

20 - maart - 2019
Verhuizing tandarts C. Kuiters-Puylaert naar Centrum Mondzorg Epe
Vanaf 1 maart 2019 is de praktijk van C. Kuiters-Puylaert verhuisd naar Centrum Mondzorg Epe. ...
28 - mei - 2018
Algemene Verordening patiŽnt Gegevens
Belangrijk ! Algemene Verordening patiënt Gegevens (AVG) ...
20 - april - 2018
De Anne de Vries school bezoekt Centrum Mondzorg Epe
Groep 5 van de Anne de Vries bezoekt Centrum Mondzorg Epe.       ...
12 - juli - 2017
Overname tandartspraktijk Wolters
De patiënten hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen over de gang van zaken. Zij hoeven niets te doen. Vanaf 1 augustus vinden alle controles en behandelingen – ook de al gemaakte afspraken - plaats bij Centrum Mondzorg Epe waar de patiëntendossiers dan ook naartoe verhuisd zijn.

  ...
19 - januari - 2016
Zakelijk Gezien
...
12 - maart - 2015
TV opnames bij Centrum Mondzorg Epe
Vandaag werden er tv opnames gemaakt voor het programma LifestyleXperience van RTL4.  ...
19 - februari - 2015
Orthodontie bij Centrum Mondzorg Epe
Centrum Mondzorg Epe biedt alweer enige tijd orthodontie aan voor zowel kinderen als volwassenen. ...