Orthodontie

Orthodontie

Een beugel is een verzameling van “high tech apparatuur” die het mogelijk maakt om tanden en kiezen te verplaatsen. Maar wat nog belangrijker is; Wij optimaliseren je lach en we zorgen voor een gezondere en beter reinigbare situatie in je mond. 

Een mooie en gezonde lach om een leven lang te stralen, een mooier visitekaartje kun je jezelf niet wensen. Om er voor te zorgen dat we voorspelbaar je mond gezond en mooi maken komt er wel wat bij kijken. Je kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en informatie.

INSIGNIA
Insignia is een computergestuurd systeem: digitale behandelplanning wordt gecombineerd met speciaal vervaardigde beugels en draden, aangepast aan je persoonlijke gebitsanatomie. Het proces is eenvoudig. Na een eerste onderzoek maakt de tandarts voor orthodontie een gebitsscan voor het Isignia Smile Design laboratorium. De geavanceerde beeldvormingssoftware maakt een driedimensionale weergave van je gebit. Vervolgens worden je beugel(s) en draden speciaal op maat vervaardigd.

Geavanceerde technologie
Alle facetten worden precies berekend. Daardoor worden tanden en kiezen optimaal verplaatst en is het comfort uitzonderlijk. Omdat de behandeling voor 100% op de persoon wordt ontworpen, hoeven patiënten de beugel vaak minder lang te dragen dan bij ‘gewone’ beugelbehandelingen.

Snelle, comfortabele behandeling
Je kunt het eindresultaat al bekijken voor de behandeling begint. Door gebruik te maken van de 3D-weergave van de exacte stand van je gebit, berekent Insignia de optimale orthodontische behandeling. Je kunt heel precies de juiste boog en breedte bekijken van de beste glimlach die speciaal is aangepast aan je gelaatstrekken. Anders dan kant-en-klare beugels en draden, maakt een behandelplan dat met Insignia ontwikkeld is een nauwkeurige detaillering mogelijk. Dit zorgt voor een snel, nauwkeurig en voorspelbaar resultaat.